InstantWorldBooking.com

Trimiteti proprietatea dumneavoastra la adresa:
http://www.instantworldbooking.com/listings/ro.add_property.php

Obţineţi mai multe informaţii despre serviciile Instant World Booking:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Suntem incantati sa aud de interesul dumneavoastra in serviciile noastre. Cu Instant World Booking, există două lucruri pe care le puteţi face imediat pentru a începe cu rezervări on-line şi de a spori afacerea dvs. online.

1st - Trimiteţi listarea dvs. la reţeaua noastră, urmând link-ul de mai sus (a se citi de mai jos pentru mai multe detalii).
2a - accepta rezervările online şi carduri de credit direct de pe site-ul dvs. propriu.

Noi putem setup reale rezervări on-line pe site-ul dvs. foarte repede, şi la un cost mai mic decât disponibile oriunde în altă parte. Vizitatorii site-ul dvs. va fi capabil să rezerva instantaneu cu tine folosind cartea lor de credit. Cum despre completă nr-show şi de protecţie de anulare? Niciodată nu vă faceţi griji despre colectarea de la clienţii dvs. din nou. Studii dovedească faptul că site-uri Web care nu oferă capacitatea de rezervari online pot pierde până la 85% din vizitatorii lor. Aceste vizitatori repede trece la căutare pentru rezervări în altă parte. Instant capacitatea de rezervari on-line pe site-ul dvs. este un serviciu opţional, aşa încât vă rugăm să ne anunţaţi dacă acest lucru vă interesează (a se citi mai jos pentru mai multe informaţii).

Adăugaţi la directorul nostru online pentru drum liber şi a verifica afară mii de modul în care industria de-a ajutat Instant World Booking lider a altor proprietăţi la fel ca şi profiturile on-line a ta creşte. Dispunând de confirmările instantanee într-un mediu on-line sigur, Instant World Booking este o integrate de marketing, managementul calendaristic, rezervari on-line, precum şi de servicii de plăţi.

Nu există nici o obligaţie sau costul la o cota liber cu Instant World Booking. Noi cerem doar un comision de 8% (faţă de 10% -30%, practic, toate cerute de alte servicii similare) pentru rezervări rezervat, prin reţeaua noastră. Anumite cerinţe minime trebuie să fie îndeplinite pentru a profita de industria noastră-rata scăzută (a se vedea nota A). Mai bine, a profita de ratele de scăzut, de 1,9%, dacă alegeţi să accepte rezervări on-line de la propriul dvs. site.

Pe scurt, oferim cea mai avansata tehnologie de rezervare online la cel mai mic cost. Fără ea, ai pierdut, fie pentru a rezervărilor concurente proprietăţi care cartea lor de vizitatori online în câteva secunde, sau plătiţi prea mult.

Nota A: o rată a comisionului pentru reclama statutul nostru de preferat este de numai 8%. Pentru a atinge starea de preferat, cu înregistrările noi complet doar 12 rezerve, la comision de 10%, atunci se actualizat automat la statutul de preferat, şi bucuraţi-vă comision de 8% pentru viaţa de publicitate.

NOUTĂŢI Instant World Booking

1) confirmarea si lanturi in deplina siguranta in cardului de credit pentru toate rezervele
2) notificarea lanturi de rezervări noi atat online cat si prin e-mail
3) Real-time management calendarului dvs. în reţeaua de întreaga noastră
4) traduceri liber de informaţii de proprietate în 15 sau mai multe limbi ale lumii dvs.
5) Până la 15 sau mai multe pagini multilingve unic pe fiecare dintre site-urile noastre, publicitatea de proprietate doar DUMNEAVOASTRĂ
6) comentarii Traveler - Aflaţi cum oaspeţilor dumneavoastră rata de tine. Chiar şi adăuga comentarii pe site-ul dumneavoastră.
7) Acceptaţi carduri de credit si rezervati in deplina siguranta de la site-ul dvs. (opţional)
8) nr Full-show şi de protecţie de anulare pentru rezervările pe site-ul dvs. (opţional)
9) Plata serviciilor de completa, inclusiv o colecţie de echilibru clienţilor dumneavoastră înainte de sosire (opţional)
10) retea globala de peste 100 + site-uri de călătorie în plus faţă de o reţea extinsă de afiliere on-line.

Reteaua noastra de marketing este scumpă şi în creştere. Instant World Booking conduce o reţea de comercializare a peste 100 de site-uri populare de călătorie. Acest lucru este în plus faţă de o populaţie extinsă de parteneri de afiliere. Portalurile noastre cele mai renumite de călătorie includ site-uri, cum ar fi HostelTraveler.com (pentru pensiuni, la toţi, şi depunerea buget) şi BedBreakfastTraveler.com (pentru cazare şi mic dejun şi hanuri).

Pentru a începe, trimiteţi informaţiile dvs. de proprietate direct la pagina următoare. Instrucţiuni complete sunt incluse on-line.

http://www.instantworldbooking.com/listings/ro.add_property.php

Niciodată nu a face o plată pentru noi!
Procesul nostru de plată este destul de valoros pentru partenerii noştri. Acest lucru înseamnă că nu facturare comision sau taxa de tranzactie. Noi colectăm un depozit 8%, de la invitat la confirmare. Ai de securitate ale unei garanţii cu carte de credit (care le-am validat un astfel de card), şi se colectează soldul rămas (92%) de la oaspete la sosire, sau în funcţie de politica de propriul dvs. de plată. Dacă nu acceptă cărţi de credit, ca prea e OK. Puteţi colecta soldul dvs. de la oaspete folosind metoda dvs. regulate de plată.

Acceptaţi carduri de credit de la site-ul dvs. şi vei avea deplină nr-show de anulare şi Protecţie.
Adăugarea Instant World Booking la site-ul dvs. este uşor şi oferă perfect integrate de rezervări on-line pentru vizitatori. Ne se va instala chiar o pentru tine pe site-ul dvs., dacă doriţi. Nu există costuri suplimentare pentru utilizarea acestui serviciu, iar rata de Comisie se bazează pe suma depozitului pe care doriţi ca noi să colecta. De exemplu, comisionul este de doar 1,9%, atunci când vom colecta un mic depozit de 8%, de la clienţilor dumneavoastră. Alegeţi să colecteze cel puţin 35%, de depozit de la clienţii să beneficieze de întreaga noastră nu-show şi protecţia anulare, iar comisionul este de numai 5%. De fapt, puteţi alege pentru a strânge suma depozitului, până la 100% din rezervarea de la clienţilor dumneavoastră la momentul de confirmare. Acum, puteţi folosi chiar de credit nostru de carte de servicii de colectare pentru a colecta balanţei de plăţi clienţilor dvs. chiar înainte de sosire. Niciodată nu vă faceţi griji din nou cu privire la colectarea, de la oaspeti, anulări, şi nu-show. Nu există practic nici un alt serviciu care oferă această gamă extraordinară de servicii de plată.

Aţi auzit despre Recenzii nostru online Traveler?
În prezent avem unul dintre cele mai avansate sisteme de revizuire a utilizatorului pentru cazare din întreaga lume. Aflaţi cum vă oaspeţii rata de tine, şi opiniile lor obiectivă. Aveţi posibilitatea să facilitate chiar dreptul oaspetilor dumneavoastra "comentarii pe site-ul dvs. propriu. Vă rugăm să întrebaţi despre cum comentarii nostru online de călătorie pot beneficia de afaceri.

Ce zici de 15 sau mai multe pagini de specialitate publicate doar pentru proprietatea dumneavoastra în limbile pe internet cel mai popular?
Oferim traduceri gratuit pentru informaţii de proprietate, publicat în Web optimizat de pagini. Aceasta este prezentarea cel mai avansat de la depunerea de informaţii oferite de orice serviciu de rezervari online în lumea de astăzi, şi este cu totul inclus listarea dvs. gratuit. Aceasta este ceva ce, probabil, nu au nici măcar pe site-ul dvs. propriu.

Suntem total angajat să oferim partenerilor noştri depunerea instrumente online cele mai avansate tehnologic de rezervare, precum şi cea mai bună valoare economică disponibile oriunde de pe glob. Aşteptăm cu nerăbdare să vă aduc inceput cu Instant World Booking astăzi.