InstantWorldBooking.com

Indsend din ejendom på:
http://www.instantworldbooking.com/listings/da.add_property.php

Få mere information om Instant World Booking tjenester:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Vi er glade for at høre om din interesse for vores tjenester. Med Instant World Booking, er der to ting du kan gøre det samme for at komme i gang med online hotelreservationer og forbedre din forretning på nettet.

1. - Indsend din registrering til vores netværk ved at følge linket ovenfor (læs nedenfor for flere detaljer).
2nd - Accepter online booking-og kreditkort direkte fra dit eget websted.

Vi kan setup reelle online hotelreservationer på din egen hjemmeside meget hurtigt, og til en lavere pris end tilgængelige andre steder. Besøgende på din hjemmeside vil være i stand til at reservere det samme med dig at bruge deres kreditkort. Hvad med fuld No-show og Annullering beskyttelse? Aldrig bekymre dig om indsamling fra dine gæster igen. Undersøgelser viser, at hjemmesider, der ikke tilbyder online reservation kapacitet kan miste op til 85% af deres besøgende. Disse besøgende hurtigt gå over til at søge efter reservationer andetsteds. Instant online reservation kapacitet på dit websted er en ekstra service, så lad os vide, hvis dette interesserer dig (læs nedenfor for mere information).

Tilføj din ejendom til vores online bibliotek for fri og tjek, hvordan branchens førende Instant World Booking har hjulpet tusindvis af andre egenskaber, ligesom din øge overskuddet online. Med instant bekræftelser i et sikkert online-miljø, Instant World Booking er en integreret markedsføring, kalender ledelse, online-bestilling, og betalinger service.

Der er ingen forpligtelse eller omkostning for en gratis indrykning med Instant World Booking. Vi beder kun en 8% provision (mod 10% -30%, der kræves af stort set alle andre lignende ydelser) for reservationer bookes via vores netværk. Visse minimumskrav skal være opfyldt for at drage fordel af vores industri-lav sats (se note A). Endnu bedre, drage fordel af satserne så lav som 1,9%, hvis du vælger at acceptere online hotelreservationer fra dit eget websted.

Sammenfattende kan det siges, tilbyder vi det mest avancerede online booking teknologi til den laveste pris. Uden det, er du enten at miste bookinger til konkurrerende egenskaber, der bestiller deres gæster online på få sekunder, eller du betaler for meget.

Note A: provisionssats for vores foretrukne status reklamen er kun 8%. At nå foretrukne status, nynoteringer komplet bare 12 reservationer på 10% i provision, så bliver automatisk opgraderet til foretrukne status, og nyd 8% provision for livet af annoncen.

Instant World Booking HIGHLIGHTS

1) Øjeblikkelig sikre kreditkort bekræftelse af alle reservationer
2) Øjeblikkelig anmeldelse af nye forbehold, både online og via e-mail
3) Real-time styring af din kalender på tværs af hele vores netværk
4) Fri oversættelser af din ejendom oplysninger på 15 eller flere verdenssprog
5) Op til 15 eller flere unikke flersprogede sider på hver af vores hjemmesider, reklamer kun din ejendom
6) Traveler bedømmelser - Lær, hvordan dine gæster sats dig. Endda tilføje anmeldelser til dit websted.
7) Accepter kreditkort og sikre reservationer fra din egen hjemmeside (valgfrit)
8) Fuld No-show og Annullering beskyttelse for bookinger på din egen hjemmeside (valgfrit)
9) fuld betaling, herunder indsamling af din gæst balance forud for ankomst (valgfrit)
10) Det globale netværk af over 100 + rejse hjemmesider som supplement til en omfattende online affiliate netværk.

Vores markedsføring netværk er ekspansiv og voksende. Instant World Booking fører en markedsføringstilladelse netværk af over 100 populære rejse hjemmesider. Dette er et tillæg til en omfattende befolkning affiliate partnere. Vores mest berømte rejse portaler omfatter websites såsom HostelTraveler.com (for hostels, backpackere, og budgettet logi) og BedBreakfastTraveler.com (for bed and breakfast og kroer).

At komme i gang, indsende din ejendom oplysninger direkte på den følgende side. Komplette instruktioner er medtaget online.

http://www.instantworldbooking.com/listings/da.add_property.php

Du har aldrig foretage en betaling til os!
Vores betalingssystem proces er meget værdifulde for vores partnere. Dette betyder ingen provision fakturerings-eller transaktionsgebyrer. Vi indsamler en 8% depositum fra gæst på bekræftelse. Du har sikkerhed for et kreditkort garanti (som vi allerede har valideret kortet), og indsamle de resterende (92%) fra gæst ved ankomsten, eller i henhold til dine egne betaling politik. Hvis du ikke accepterer kreditkort, er det OK for. Du kan hente din saldo fra gæsten ved hjælp af din almindelige betalingsmetode.

Accepterer kreditkort fra dit eget websted og få fuld No-show og Annullering Beskyttelse.
Tilføjelse Instant World Booking til din egen hjemmeside er nemt og giver perfekt integreret online reservationer til dine besøgende. Vi vil endda installere det for dig på din egen hjemmeside, hvis du ønsker det. Der er ingen ekstra omkostninger til at bruge denne service, og provisionssats er baseret på det indbetalte beløb, du ønsker, at vi indsamler. For eksempel er Kommissionen kun 1,9%, når vi indsamler et lille depositum på 8% fra din gæst. Vælger at indsamle mindst 35% depositum fra gæster til at udnytte vores fulde udeblivelse og annullering beskyttelse, og Kommissionen er kun 5%. Faktisk kan du vælge at samle alle indbetalte beløb, op til 100% af forbeholdet fra din gæst på tidspunktet for bekræftelse. Nu kan du endda bruge vores kreditkort indsamling tjenesten til at indsamle saldoen på din gæsts betaling lige før ankomst. Aldrig bekymre dig om at indsamle fra gæster, aflysninger og udeblivelser. Der er stort set ingen anden tjeneste, der tilbyder denne usædvanlige vifte af betalingstjenester.

Har du hørt om vores online Traveler Kritikken?
Vi har nu en af de mest avancerede bruger systemer til revision for logi i hele verden. Lær, hvordan dine gæster sats dig, og deres upartiske meninger. Du kan endda funktionen dine gæsters anmeldelser direkte på din egen hjemmeside. Spørg venligst om, hvordan vores online rejsendes anmeldelser kan nyde din virksomhed.

Hvor omkring 15 eller mere specialiserede sider offentliggjort bare for din ejendom i internettets mest populære sprog?
Vi tilbyder gratis oversættelse for din ejendom oplysninger, offentliggjort i web-optimerede sider. Dette er den mest avancerede præsentation af indgivelse af oplysninger, der tilbydes af alle online-bestilling tjeneste i verden i dag, og det hele er inkluderet i din gratis fortegnelse. Det er noget, du sandsynligvis ikke engang på din egen hjemmeside.

Vi er fuldstændig forpligtet til at tilbyde vores logi partnere de mest teknologisk avancerede online reservation værktøjer, og det bedste økonomiske værdi tilgængelige overalt i hele verden. Vi ser frem til at få dig i gang med Instant World Booking dag.