Instant World Booking.com
Uporabniško ime / E-poštni naslov

Geslo
Ste pozabili geslo?
Ne včlanjeni?  Prijavite tukaj
Hoteli?  Ustvarite brezplačen račun
Partnerski programi Povezavo Instant World Booking rezervacija motor
 

Rezervacija motor

 
Domača stran

Sodelujte z nami

Dodaj Hotel

Rezervacija motor

Vodja kanala

Affiliate program

Link to Us

Rezervacija Motorji za Hotel spletnih straniRezervacija Motorji za Hotel spletnih strani

Zakaj izbrati Instant World Booking za vaše spletne strani rezervacije motor?

Preprosto, Instant World Booking ponuja več prilagoditev za vašo spletno stran, prožnost in depozitov strank in plačil, in lažje nastavitve. Še bolje, da je cenejši od vseh rešitev, ki jo lahko najdete drugje. Bomo tudi namestiti za vas brez stroškov. Preverite še druge sisteme za rezervacijo za vašo spletno stran, nato pa jih primerjate z Instant World Booking.

Samo Instant World Booking ponuja garancijo Best Economics. Če razmišljate druge storitve s podobnimi značilnostmi, nam to sporočite. Zagotavljamo vam, da bomo zagotoviti enako (in običajno bolje) storitve po nižji ceni. Zakaj ne zvišati stopnjo dobička danes?

Že imajo motor za svoj hotel, B & amp rezervacijo, B ali spletno dom?

Zastavite vprašanje zdaj o naših posebnih popustov, ko preklopite danes od ponudnika konkurenčnih.  Pišite nam

Oglejte si naše Booking Engine Demos

Včasih je slika vredna več kot tisoč besed. Vsak demo predstavlja stran vzorec za hotel. Medtem ko so ti fiktivnih hoteli, boste takoj videli moč našega popolnoma integriranega sistema rezervacij.  Po vsem, rezervacijski sistem, je več kot le Book zdaj gumba. Predstavljajte si neomejeno prilagajanje in vključevanje možnosti za svojo spletno stran. Vendar so te izvedbe so zelo preprosta za uporabo.

Demo 1    "Fast"
kliknite tukaj
Demo 2    "Enostavno"
kliknite tukaj
Demo 3    "eleganten"
kliknite tukaj

Kakšna je najnižja cena za popolnoma prilagodljiv rezervacijo motorja za vašo spletno stran?

Instant World Booking ima odgovor: 1.9%.  Primerjaj s stopnjami vsaj 5% ali več (odstotek skupne vrednosti rezervacije) za skoraj vse konkurenčnih ponudnikov. To je bilo najmanj 60% prihranek samo z izbiro Instant World Booking.

Prilagodljive možnosti oblikovanja cen za vsako proračunsko in storitev ravni


IWB strošekKavcija za strankeIWB LastnostiDrugi ponudniki
< 1.9%<= 8%Za nekatere lastnosti, se cene meri strukturirana, kar skoraj brezplačne rešitve.Ni na voljo.
1.9%8%Tipičen primer proračuna.
Osnovni proračun rumen motor z vsemi funkcijami na voljo v demos
Drugi ponudniki zaračunavajo višje stroške (vsaj 5% -10% ali več) za raven proračuna storitev.
5%35%Najbolj priljubljeni možnost.
Višje depoziti strank povečali varnost vaših rezervacij.

Polni Ne-show (moreta doseči) in zaščito za izbris.
Ni na voljo.

Drugi ponudniki zaračuna toliko za nižje ravni storitev (glej tipično proračuna možnost).

Drugi ponudniki ne morejo zbrati več kot 10% depozit.
> 5% >= 50%Zberemo višje zneske za vloge iz vaše stranke.

Polni Ne-show (moreta doseči) in zaščito za izbris.
Ni na voljo.

Drugi ponudniki ne morejo zbrati več kot 10% depozit.

Delujemo v vsakem turističnem trgu in regije na Zemlji. Zavedamo se, da potrebuje naš hotel partnerjev, proračuni, in prefinjenost zelo razlikujejo.  Zato nudimo prilagodljiv cen. Naša rumen motor lahko prilagodite, da ustrezajo vašim proračunom. Glej graf za primere. Pišite nam danes, da bi dobili posebne cene za vašo spletno stran.  Pišite nam

Več vprašanj o oblikovanju cen in storitev


Kaj misliš s skoraj brezplačnih rešitev?

Kot že omenjeno, so naše storitve in cene so zelo prilagodljiv. To pomeni, da lahko pregledate svoje značilnosti in trende rezervacijo, in predlagati posebno strukturo pristojbin, ki vam lahko prihrani denar. V mnogih primerih je lahko vaša cena bistveno nižja od naše najnižjo nominalno obrestno mero 1,9%. Ta dodaja do znatne prihranke v katerem koli ponudniku konkurenčni. Pišite nam danes za ponudbo.

So moje stranke zaračuna storitev?

Vaš booking engine ne bo zaračunaval svojim strankam pristojbina za storitve, če želite, da se. stroški storitev za stranke se nikoli ne zahteva za vašo rezervacijo motorja. stroški storitev so le ena izbirna funkcija, ki se lahko uporabijo za zmanjšanje svoje stroške.

Ali lahko še vedno vodi vse moje druge storitve in programsko opremo tretjih oseb, če uporabim ta motor rezervacijo za mojo spletno stran?

Da. Za razliko od drugih ponudnikov, ki zahtevajo, da uporabljajo svoje CMS, razpoložljivosti koledarji, upravljanje premoženja ali drugih recepciji programske opreme, Instant World Booking ima takšno zahtevo ne. Če uporabljate naš motor rezervacije, lahko prihranite denar in še vedno uporabljajo vse druge storitve in izvajalce, ki jih želite.

Sem potreben za uporabo druge storitve ali programske opreme, ki jih Instant World Booking?

Ampak, vas prosimo, da preverite naše druge marketing, spletne rezervacije in plačila storitev.

Kaj je poln ne-show (moreta doseči) in zaščita za izbris?

Nudimo to pomembno funkcijo, tako da vam nikoli ne bo treba skrbeti, odpovedi ali stranke, ki ne pridejo. Ta garancija ni na voljo iz katerega koli drugega ponudnika. Ta funkcija zagotavlja, da boste še vedno izplača, tudi če gost ne pokažejo, ali prekliče prepozno. Izberete lahko svojo prožno politiko odpovedi. Izberete lahko kateri koli preklic kazni, znesek, ki ga želite, do 100% zneska zbranih in rok odpovedi do 90 dni pred check-in. Za no-kaže (moreta doseči), boste prejeli celotno plačilo zneska zbranih manj provizije.

Kako dobim moje nakazati denar?

Ti izbiraš. Priročne možnosti plačila so trenutno 1) Bank žice, 2) EFT - elektronski prenos sredstev, 3), PayPal, 4) pregled banke, denominirane v svoji valuti, in 5) Direct depozit do ZDA banke. Te fleksibilne možnosti vam omogočajo prejeli sredstva bodisi elektronsko ali fizično dostavo. Nekatere metode lahko vključujejo dodatno pristojbino za prenos. Zastavite vprašanje o želenim načinom plačila.

Kakšne posebne popusti so na voljo, če začnem danes od ponudnika konkurenčni?

Želimo, da veste, kako enostavno je, da prihranite denar, ki ga ne preplačilu. Če trenutno uporabljate konkurenčni motor rezervacijo, vas prosimo, da nas obvestite. Mi ne bomo samo ponuditi nižjo ceno, vendar pa vam bomo tudi posebno spodbudo za preklop danes. Se spomniš, ko preklopite na Instant World Booking, lahko še vedno uporabljate vse svoje druge storitve tretjih oseb.

Get New rezervacije Engine za vašo spletno stran danes.   Popolnoma integrirana - Dodatne funkcije - Nižji stroški

Če ste gledali predstavitve in informacije zgoraj, že veste, da lahko takoj prihrani denar, povečanje ROI (donos na investicijo), in izboljša funkcionalnost vaše spletne strani z naprednimi rezervacijo motorja. Tam je absolutno ni obvezno poskuša naše spletne rezervacije za vašo spletno stran, in ne stroški za pridobivanje postavitev. Če niste zadovoljni, nas obvestite.

Še vedno ni prepričan? Samo Instant World Booking ponuja vse te posebnosti in prednosti:


1.Večjezični - Omogočajo strankam, da rezervirajo z vami v svojem jeziku. Tudi vključujejo večjezično funkcionalnost neposredno na svoji spletni strani (glej Demo 1)
2.Multi-valuto - Kupci lahko ogledate cene in plačila v lastni valuti, pred rezervacijo. To povečuje zaupanje in zmanjšuje možnost zamenjave nad stroški.
3.Zaščita pred no-kaže (moreta doseči) in odpovedi - Povečajte varnost vaših rezervacij z zajamčena izplačila vlog. Nikoli več skrbeti poznih odpovedi ali goste, ki ne pokažejo.
4.Več načini plačila - Izberete kako prejemanje plačil? Ponujamo več elektronskih plačilnih metod, ki omogočajo lažje prejeli sredstva, v skoraj vseh regijah sveta.
5.Popolna integracija z vaše spletne strani - Naš booking engine je popolnoma prilagodljiv za vključitev v vašo spletno stran na kakršen koli način, ki ga želite. Glej demos zgoraj primere.
6.Prosti nastavitev in namestitev pomoč - Potrebujete pomoč pri nameščanju novega motorja rezervacijo? Mi bomo dali nasvet, pomoč, ali celo namestite za vas brezplačno. Ti izbiraš.
7.Zberite vse nakazilo - Samo Instant World Booking omogoča, da izberete znesek nakazila, ki ga želite zbrati iz vaše stranke.
8.Zberite bilance od gostov s kreditno kartico - (Neobvezno) Uporabljajte naš sistem neobveznih plačil za zbiranje bilance na dan, od vaše stranke. V kombinaciji z našo rezervacijo motorja, IWB Plačila ponuja celoten prevzemni kreditno kartico rešitev za vašega hotela.  Preberite več o IWB plačila
9.pregledi Client - (Neobvezno) zbirati pregledi iz vaše stranke in jih prikazati na vaši spletni strani ali strani rezervacije. Vaš booking engine samodejno integrira z našo pregledi sistem, ki vam omogoča zbiranje in izmenjavo dragocene informacije od vaših strank.
10.Zagotovilo najboljše Economics - Če trenutno uporabljate drugega ponudnika motor rezervacijo za hotel, hostel ali nočitev z zajtrkom, vam zagotavljamo, da vam lahko ponudimo enake ali boljše storitve za boljše ekonomike. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate in vprašati. Torej, zakaj ne bi začeli danes varčevanje?  Pišite nam
InstantWorldBooking Povezave:    Instant World Booking Domača stran  |   Podpora  |   Predlagajte hotel  |   Išči hotele  |   Hotel  |   Napišite mnenje  |   Gost Prijava v  |   Naročite se na novice  |   Odjavi   |  Pridružite se nam na Facebooku   |     |  Sledite nam na Twitterju   |     |  
Uporaba naših storitev:    Pogoji & Pogoji  |   Zasebnost in Varnostna politika  |   Kako deluje  |   Dodajte vašo Hotel  |   Sodelujte z nami  |   Rezervacije motorja   |   Kanal za upravljanje   |   Partnerski programi   |   Link to Us   |   Sistem za upravljanje premoženja   |   XML Feeds
Instant World Booking Globalni:    Domovi - Rezervacije  |   Nočitev z zajtrkom - Rezervacije