Instant World Booking.com
Nume de utilizator / adresa de e-mail

Parolă
Ați uitat parola?
Nu este un membru?  Înscrieți-vă aici
Hoteluri?  Creați un cont gratuit
Programe Afiliate Link Instant World Booking rezervare motor
 

Link către noi

 
Pagina de start

Lucrează cu noi

Adaugă hotel

Cea de motor

Manager de canal

Programul de afiliere

Link către noi

Link către noiLink către noi

Vă recomandăm să adăugați oricare dintre următoarele link-uri către site-ul dumneavoastră.

Link-uri ne ajuta pentru a trimite mai multe rezerve pentru tine și mai mult profit. Link-uri sunt unul dintre cei mai importanți factori de Topul motor de căutare. Astfel încât mai multe link-uri un site web, cu atât este mai bine poziția lor în motoarele de căutare. Acest lucru înseamnă că aveți nevoie de link-uri, și avem nevoie de link-uri prea.

Dacă aveți un site web, este posibil să știți deja că obținerea link-uri externe de calitate este foarte importantă. De fapt, experții de marketing motor de căutare includ întotdeauna construirea link-ul printre prioritățile de vârf pentru un site web. Topul mai mare motor de căutare va avea ca rezultat mai mult trafic și mai multe oportunități pentru tine și să ne mărim veniturile.

Așa că, vă rugăm să arate sprijinul dumneavoastră prin conectarea la site-ul nostru. Avem o mare varietate de bannere pentru a alege. Puteți alege cel care îmbunătățește cel mai bine site. De asemenea, luați în considerare adăugarea mai multor link-uri, pentru a direcționa vizitatorii către pagina dvs. de profil de proprietate sau, poate, pentru a citi sau scrie comentarii.

Câștigați comisioane cu link-uri auto-afiliate.

Câștigați comision 25% prin punerea link-uri afiliate de pe site-ul tau. Acesta este cel mai mare comision disponibil pentru orice program de afiliere de călătorie cu configurare automată. A se vedea doar instrucțiunile de mai jos pentru a afla cum să plaseze link-uri cu venituri ridicate de pe site-ul tau.
Pasul 1:  Dacă doriți să vă personalizați link-urile dvs. într-o locație sau un hotel specific de pe site-ul nostru, vă rugăm să faceți o selecție:

        

Etapa 2 (Opțional):  Doriți să transformați link-urile dvs. în link-uri afiliate-castiguri de venit? Instant World Booking oferă o modalitate ușoară de a câștiga venituri suplimentare de pe site. Introduceți adresa de e-mail de mai jos, iar link-urile de mai jos vor fi convertite în link-uri afiliate. Nu e nimic mai mult de făcut. Câștigați comision 25% la rezervările vă trimite drumul nostru!  Aflați mai multe despre link-uri auto-afiliat


Etapa 3:  Copiați codul pentru link-ul dumneavoastră preferat de mai jos pentru a crea rapid un link pentru site-ul tau. Puteți alege oricare dintre site-urile noastre principale 3. Link către site-ul tau preferat, sau alege-le pe toate.

InstantWorldBooking.com HostelTraveler.com BedBreakfastTraveler.com

Toate tipurile de cazare

Pensiuni, Backpackers și hoteluri ieftine

B & amp; B si InnsSimplu link text 1
Uneori, cel mai bine este să includă doar un link text simplu. Dacă aveți un blog, social media, sau pur și simplu doresc să includă un link discret de pe site-ul dvs., încercați un link text simplu.

Hoteluri și pensiuni Hosteluri și Backpackers Pat și mic dejun
Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web. Schimba cuvintele subliniate la orice text pe care doriți să le afișați în link-ul:
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel">Hoteluri și pensiuni</a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers">Hosteluri și Backpackers</a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B">Pat și mic dejun</a>


Simplu Text Link 2
Iată o altă recomandare pentru un link text simplu:

Hoteluri și low-cost de cazare Hosteluri și low-cost de cazare B & amp; bs și low-cost de cazare
Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web. Schimba cuvintele subliniate la orice text pe care doriți să le afișați în link-ul:
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Uşor de hotel rezervari">Hoteluri și low-cost de cazare</a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Sigur rezervari online">Hosteluri și low-cost de cazare</a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Uşor pentru nevoi speciale">B & amp; bs și low-cost de cazare</a>


Link-uri de carte acum
Vizitatorii să facă o rezervare acum cu un apel la actiune.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Se înlocuiește textul evidențiat cu calea în care ați salvat imaginea.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Hoteluri și rezervări Hostel"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel" style="font-family:'Arial';">hoteluri Carte</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="citeste opiniile" style="font-family:'Arial';">citeste opiniile</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers" style="font-family:'Arial';">Hosteluri Carte</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="citeste opiniile" style="font-family:'Arial';">citeste opiniile</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner7.jpg" border="0" width="150" height="85" alt="" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B" style="font-family:'Arial';">Carte B & amp; Bs</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="citeste opiniile" style="font-family:'Arial';">citeste opiniile</a></div>


Link-uri IWB Banner
Un excelent legătură pentru toate scopurile pe care sunt afișate (Instant World Booking) marca IWB pe pagina dvs. web.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Înlocui roșu evidențiat textul cu calea în care ați salvat imaginea. Aveți posibilitatea să modificați, de asemenea, evidențiat verde cuvinte pentru orice text pe care doriți să le afișați.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Hoteluri și rezervări Hostel"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel" style="font-family:'Arial';">Uşor vacante</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel" style="font-family:'Arial';">Uşor vacante</a> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner2.jpg" border="0" width="125" height="95" alt="" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel" style="font-family:'Arial';">Uşor vacante</a>


Link-uri Sign rutier
semnele noastre rutiere oferă o temă unică de călătorie pentru site-ul dvs., spre deosebire de link-uri mai tradiționale.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Înlocui roșu evidențiat textul cu calea în care ați salvat imaginea. Aveți posibilitatea să modificați, de asemenea, evidențiat verde cuvinte pentru orice text pe care doriți să le afișați.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Hoteluri și rezervări Hostel"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel" style="font-family:'Arial';">Reduceri la hoteluri</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers" style="font-family:'Arial';">Reduceri la hoteluri</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-sign.gif" border="0" width="124" height="75" alt="" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B" style="font-family:'Arial';">Reduceri la hoteluri</a></div>


Recomandate pe link-uri
În cazul în care proprietatea sau serviciul dvs. este prezentat pe Instant World Booking, vă informa clienții.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Se înlocuiește textul evidențiat cu calea în care ați salvat imaginea.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hoteluri și rezervări Hostel"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner4.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"></a>


Recomandate La link-uri
Ai comentarii scrise pe Instant World Booking? Clienții dumneavoastră recomandat proprietatea sau serviciul dvs.? Se trece la recomandarea pentru vizitatori.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Se înlocuiește textul evidențiat cu calea în care ați salvat imaginea.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hoteluri și rezervări Hostel"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner5.jpg" border="0" width="150" height="67" alt="" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"></a>


Citeste opiniile - Comentarii Scrie
Încurajeze vizitatorii să citească sau să scrie comentarii pentru serviciile sau scrie comentarii în general. Instant World Booking oferă oportunități excelente pentru călătorii de a citi comentarii înainte de a le rezervă.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Se înlocuiește textul evidențiat cu calea în care ați salvat imaginea.
<div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.instantworldbooking.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="comentarii hoteluri"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="comentarii hoteluri"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel" style="font-family:'Arial';">hoteluri Carte</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.instantworldbooking.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="citeste opiniile" style="font-family:'Arial';">Comentarii hoteluri</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.hosteltraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="comentarii Hostel"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="comentarii Hostel"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers" style="font-family:'Arial';">Hosteluri Carte</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.hosteltraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="citeste opiniile" style="font-family:'Arial';">Comentarii hostel</a></div> <div align="center" style="margin:0px; font-size:7pt;"><a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com/listings/reviews.php" target="_blank" title="cazare si mic dejun recenzii"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner6.jpg" border="0" width="149" height="60" alt="" title="cazare si mic dejun recenzii"></a><br clear="all"><a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B" style="font-family:'Arial';">Carte B & amp; Bs</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com/reviews/search_reviews.php" target="_blank" title="citeste opiniile" style="font-family:'Arial';">B & amp; comentarii B</a></div>


Simplu Banner Link 1
Pentru o, link-ul banner mic, discret, încercați unul dintre link-urile noastre simple de tip banner.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Se înlocuiește textul evidențiat cu calea în care ați salvat imaginea.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Hoteluri și rezervări Hostel"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner3.jpg" border="0" width="175" height="25" alt="" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"></a>


Simplu Banner Link 2
O altă versiune a link-urile noastre mici, generice banner.

Copiați și inserați următorul cod HTML în pagina dvs. web:
Recomandat: Copiați imaginea în directorul în care sunt stocate paginile web. Se înlocuiește textul evidențiat cu calea în care ați salvat imaginea.
<a href="http://www.instantworldbooking.com" target="_blank" title="Hoteluri și rezervări Hostel"><img src="http://www.instantworldbooking.com/img_public/instantworldbooking-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Hoteluri și rezervări Hostel"></a> <a href="http://www.hosteltraveler.com" target="_blank" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"><img src="http://www.hosteltraveler.com/img_public/hosteltraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Hosteluri pentru tineret și rezervări backpackers"></a> <a href="http://www.bedbreakfasttraveler.com" target="_blank" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"><img src="http://www.bedbreakfasttraveler.com/img_public/bedbreakfasttraveler-banner1.jpg" border="0" width="170" height="40" alt="" title="Cazare cu mic dejun si B & amp; hanuri B"></a>
InstantWorldBooking Link-uri:    Instant World Booking Pagina de start  |   Suport  |   Sugerează un hotel  |   Caută hoteluri  |   Recenziile hotelului  |   Scrie un comentariu  |   Guest Sign-in  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonare   |  Alătură-te nouă pe Facebook   |     |  Urmați-ne pe Twitter   |     |  
Utilizarea serviciilor noastre:    Termeni & Conditii  |   Privacy & Politica de Securitate  |   Cum funcționează  |   Adauga Hotel  |   Lucrează cu noi  |   Rezervare motor   |   Managementul canalelor   |   Programe Afiliate   |   Link către noi   |   Sistemul de Management de proprietate   |   Fluxuri XML
Instant World Booking Global:    Pensiuni - Avertismente  |   Bed & mic dejun - Avertismente